El Lleó o (Panthera Leo)

El Lleó o (Panthera Leo):

El lleó es un mamífer carnívor, solen viure en grups i son els únics felins del mon. Solen viure a les Sabanes Africanes, viuen 25 anys o més. El lleo dorm uns 20 hores i està actiu per la nit. Aquest animal està en perill d’extinció però a la Índia es troba en un greu perill d’extinció però es vulnerable. Aquest animal pesa de 125-250 kg i mesuren de 160-250 cm.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *